top of page

VanRijnRoses

Een modern rozenbedrijf waar de grootbloemige witte roos AVALANCHE+®, JUMILIA en BOWIE! geteeld worden.
De rozen worden dagelijks vermarkt via diverse veilingen en in onze eigen webshop met mogelijkheid tot koppelen waardoor onze rozen altijd vers zijn. Vanrijnroses onderscheidt zich door haar hoge kwaliteitsnormen en mooie presentatie van de rozen. Met vers bedoelen we dus echt vers; vers van de kweker!
VanRijnRoses ligt op een steenworp afstand van Royal Flora Holland Aalsmeer. Door onze gunstige ligging is het snel naleveren van onze producten aan onze klanten goed te realiseren en kunnen we een levering garanderen.

Avalanche_kas.jpg

Kwaliteitsrozen

Wij telen onze AVALANCHE+, JUMILIA en BOWIE! met moderne apparatuur en technieken. Mede hierdoor is het mogelijk een product van hoogwaardige kwaliteit te produceren. Dit vinden wij belangrijk omdat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat.
Onze rozen, welke met grote zorg en liefde gekweekt worden, verwerken wij dagelijks met een geweldig team van mensen waar we trots op zijn.
Door onze unieke energie-samenwerking met onze buren ‘paprika-kwekerij Powergrow’ en ‘Hartog Palmen’ streven wij er naar om zo zuinig mogelijk met energie om te gaan.

Instagram

Volg ons op @vanrijnroses

bottom of page